Acer Iconia TAB A200 Tablet Pc

Filmlerinizin Ve İnternetin Tadını Çıkarın


 Bu Ürün ''TELPA GARANTİSİ'' Kapsamındadır.

http://www.lalezarpazar.com 
Android Android
AndroidAndroid™ işletim sistemi arama yapma, iletişim kurma, seyahat etme, alışveriş yapma ve daha fazlası için ihtiyacınız olan her şeyi size verir. Ve Play Store 600.000'den fazla Google oyunu ve uygulaması sunar. Google Currents ise yüzlerce yayıncının ve en iyi web sitelerinin ücretsiz çevrimiçi dergilerine tek yerden erişmenizi sağlayan bir uygulamadır.
Harika eğlenceFull HD ekranın keskin ayrıntıları, zengin renkleri ve geniş izleme açısı sayesinde gerçek eğlence deneyimiyle tanışın. 1 Dört çekirdekli CPU'lar1 performansı artırarak HD videolara, oyunlara, Internet'te gezinmeye ve aynı anda gerçekleştirilen görevlere hayat verir. Ayrıca, AcerCloud1 ile tüm aygıtlarınızdaki medya içeriklerinize ve belgelerinize her zaman, her yerde erişebilirsiniz.
 
Çalışın
ÇalışınICONIA A Serisinde bulunan, tabletler için optimize edilmiş Polaris™ Office1 ile gittiğiniz her yerde Microsoft® Office belgelerini okuyabilir ve hatta düzenleyebilirsiniz. Markalı yazıcıların %86'sını destekleyen ve belge, resim ve web sayfası yazdırmanızı sağlayan Acer Print1 ile kablosuz baskı yapmak çok kolaydır.
Genişletin
GenişletinDosya aktarımı gerçekleştirmek için kullanılan MicroSD kart yuvası, ek 32 GB alan sunarak medya içeriklerinizi kolayca yanınızda taşımanızı sağlar. Ayrıca USB bağlantı kullanarak bilgisayarınızdan ve bilgisayarınıza dosya taşıyabilir veya USB ile bağlanan çevre birimlerindeki içerikleri görebilirsiniz. 1 Daha büyük bir görüntü mü istiyorsunuz? ICONIA A Serisi tabletinizi HDMI® ile bir büyük ekrana bağlayın. 1
1. Özellikler modele göre değişir.        
http://www.lalezarpazar.com

0 yorum: